Chiftelute din cartofi cu bacon si porumb

Postat de xana in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2014 | 5424 vizualizari
Chiftelute din cartofi cu bacon si porumb

Ingrediente

  • 4 cartofi medii
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • cca 100 gr boabe de porumb dulce
  • 6 felii subtiri de bacon
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • 2-3 linguri lapte
  • nucsoara
  • piper
  • sare
  • ulei de masline pentru prajit

Mod de preparare

Cartofii taiati cubulete se pun la fiert. Cand sunt gata, le scurgem apa si le adaugam laptele, apoi ii zdrobim ca pentru piure, nu foarte moale.

Ceapa, baconul si usturoiul, taiate cat mai marunt se pun la calit, cu 1 lingura de ulei de masline. Se amesteca apoi cu piureul, porumbul, oul, musstar, nucsoara dupa gust, sare si piper. Omogenizam si adaugam faina.

Luam cu lingura din compozitie si prajim in tigaia cu putin ulei de masline. Nivelam cu lingura pentru a iesi cat mai rotunde iar cand s-au rumenit le scoatem pe un prosop de bucatarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din cartofi cu bacon si porumb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada cu bureti de roua si branza telemea

Postat de Valclaudia

Rulada cu bureti de roua si branza telemea

Intai preparam buretii... (Ii spalam in mai multe ape apoi ii calim in ulei si ii condimentam cu sare si piper dupa gust.) Amestecam drojdia cu sare si zahar sa devina lichida. Adaugam oul+...

Citeste continuarea

Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt

Postat de Oana

Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt

Branza feta se sfarama intr-un bol cu furculita. Se adauga ardeiul copt tocat cubulete, catelul de usturoi dat pe razatoarea mica, patrunjelul tocat marunt si se condimenteaza cu sare si piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2014, 13:18
bunee
la 07.06.2014, 13:21
la 07.06.2014, 13:30
la 07.06.2014, 13:59
la 07.06.2014, 14:46
Super

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking