Chiftelute din legume cu kaizer

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
27 Aug 2014 | 8849 vizualizari
Chiftelute din legume cu kaizer

Delicioase !!!

Ingrediente

  • 1 morcov mare
  • 4 cartofi
  • 1 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 300 gr kaizer
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit )

Mod de preparare

Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu sare pentru 10 minute.Trebuie sa fie fierti insa nu integral.

Morcovul il spalam,il curatam si il dam prin razatoare.La fel procedam si cu dovlecelul insa fara a-l curata de coaja.

Ardeiul il spalam,il curatam de seminte,indepartam cotorul si il tocam marunt.

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam cat mai marunt.

Cand cartofii s-au fiert ,ii scurgem de apa,ii lasam sa se racoresca putin,cat sa ii putem curata de coaja.

Kaizerul il taiem marunt si il calim bine in ulei incins.Scoatem pe un servet pentru e alimina bine uleiul in exces.

Cartofii curatati, ii punem intr-un bol , ii pisam marunt si adaugam legumele,kaizerul ,ouale,sare si piper dupa gust.

Dam compozitia de chiftelute la frigider pentru 30 minute.

Formam apoi chiftelute si le prajim pe ambele parti in ulei incins .

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde ,la fel de bune sunt si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Dovleceii se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 5 minute. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se taie pe lung si se scoate cu grija...

Citeste continuarea

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Postat de Ina

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Banutii de aluat: Mixam galbenusurile cu laptele si untul topit, dupa care adaugam faina, sarea si drojdia si continuam sa mixam pana obtinem un aluat omogen pe care-l lasam la dospit 30...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2014, 11:26
Super bune!
la 27.08.2014, 11:32
Cris ... ne-au placut mult ... mai ales copiilor
la 27.08.2014, 12:04
Cat de bine arata!
la 27.08.2014, 12:06
Cat de fain arata!
la 27.08.2014, 12:18
Faine

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking