Aperitiv peperito cu branza si chimen

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
20 Ian 2020 | 3650 vizualizari
Aperitiv peperito cu branza si chimen

,,Bunatati pentru Craciun "  Peperito, dragutii acestia de ardei dulci  minusculi, fara seminte  se cereau  umpluti cu branzica .  De cum i-am zarit , i-am si vazut cu umpluti si pe platoul de sarbatori .  Se pot servi singurei , alaturi de alte legume sau pe un platou mai mare cu aperitive .

Ingrediente

  • 8 ardei peperito-o punga
  • 1 branza Fagaras 5.3% -200 gr[ branza vaci cu smantana ]
  • 4 linguri branza sarata daneza - gen fetta
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita seminte chimen
  • 1/4 piper brazilian-mai putin iute
  • praz verde , rosii cherry galbene pentru decor
  • sare- optional

Mod de preparare

  1.  Se spala ardeii , se curata de varful la codita si se taie in doua pe lungime .
  2. Codita nu va fi taiata de tot pentru aspect si colorit.
  3. Se amesteca branzica Fagaras cu branza daneza ,pana la omogenizare .
  4. Daca compozitia este prea ferma , puneti putina smantana cum am facut eu .
  5. Adugati semintele de chimen , piperul macinat si amestecati .
  6. Gustati pasta de branza  si sarati daca este nevoie .
  7. Nu a fost nevoie sa sarez pentru ca branza daneza a avut suficienta sare in compozitie .
  8. Daca aveti copii la masa, reduceti cantitatea de piper pentru ca sa poata servi si acestia din ardeii umpluti cu branzica .
  9. Umpleti ardeii cu pasta de branza [ cu ajutorul unui pos sau chiar simplu]
  10. Asezati ardeii pe un platou si decorati cu ,,ceva '' ce merge cu branzica . Eu am folosit praz si rosioare cherry galbene .

   Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv peperito cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Guacamole

Postat de mirela0911

Guacamole

Se curata ceapa si se taie marunt. Rosia se spala si se taie cubulete. Avocado se taie in doua, se scoate samburele si se zdrobeste cu furculita. Se adauga zeama de lamaie pentru a nu-si...

Citeste continuarea

Covrigi opariti

Postat de Valclaudia

Covrigi opariti

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul. Adaugam cateva lingurite de apa calduta si una de faina, apoi lasam 10 minute amestecul obtinut la dospit. Faina (la temperatura camerei) se aseaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.01.2020, 12:02
la 20.01.2020, 12:06
la 20.01.2020, 12:08
Ce frumușele sunt...!
la 20.01.2020, 12:11
Ce fain arata!
la 20.01.2020, 12:23
Neste peperito din asta fara chimen nu aveti ?

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking