Aperitiv placinta colorata

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
10 Noi 2017 | 2845 vizualizari
Aperitiv placinta colorata

Această plăcintă am pregătit-o în urmă cu ceva timp și a fost delicioasă.   tarte si placinte rumenite si iscusite

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 350 g faina
  • 250 g margarina
  • 100 ml apa amestecata cu o lingura de otet
  • Pentru umplutura:
  • 200 g branza telemea
  • 3 oua
  • 3 linguri seminte de susan
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 5 ciuperci
  • 50 g pastrama
  • 100 g masline
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Amesteci bine ingredientele pentru blat, iar aluatul format il lasi la rece pentru 2-3 ore.

Toci marunt mararul. Razi branza si o amesteci bine cu ouale si mararul tocat.

Intinzi o foaie groasa de aluat si o pui in tava unsa si tapetata cu faina.

 Peste foaie pui un strat de branza, si peste aceasta, felii de ardei rosii si galbeni, ciuperci, masline si pastrama. La final presari un strat de susan si dai tava la cuptor pentru 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta colorata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute cu mozzarella

Postat de caroline

Chiftelute cu mozzarella

Punem intr-un robot painea taiata in cuburi mici,mozzarella spalata,scursa de apa si rupta,parmezanul dat prin razatoare,ouale si potrivim de sare. Mixam totul foarte bine pana obtinem o...

Citeste continuarea

Crema de branza cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Crema de branza cu ciuperci

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper. Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca. Le tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2017, 19:52
Ce bine arata,
la 10.11.2017, 20:20
la 10.11.2017, 20:32
Bunaaaa placinta!
la 10.11.2017, 20:34
la 10.11.2017, 20:41
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking