Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
20 Noi 2021 | 5192 vizualizari
Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi

Cu branzerturile ramase prin frigider am vrut sa fac o placinta, dar fara prea mult aluat, asa ca am facut o placinta turnata, delicioasa la care branzeturile au fost legate cu ou, putin gris si faina de ovaz.

Ingrediente

  • 375 gr iaurt
  • 100 ml ulei din samburi de struguri
  • 2 oua
  • 275 gr branza moale de vaca
  • 200 gr branza telemea de capra
  • 75 gr parmezan
  • 2 linguri gris
  • 100 gr faina de ovaz

Mod de preparare

Intr-un vas sfaramam branza moale, branza telemea si radem parmezanul sau il punem bucatele mai mari. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si omogenizam. Adaugam grisul si faina de ovaz, omogenizam si turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Lasam sa se racoreasca si portionam.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta turnata, cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne

Postat de merisor67

Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne

Trebuie sa preparam pentru aceasta omleta, doar cartofii inainte, pe care fie ii prajim in baie de ulei, pe aragaz, fie ii dam la cuptor intr-un vas uns cu unt, asa cum am procedat eu. Se unge...

Citeste continuarea

Aperitiv rulouri cu spanac si branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulouri cu spanac si branza

Aluatul: Laptele il incalziti putin, untul il topiti. Drojdia o frecati intr-un vas cu zaharul pana se dizolva bine. Intr-un bol puneti faina cernuta si sarea. Adaugati drojdia, amestecati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2021, 12:33
Buna!
la 20.11.2021, 12:57
la 20.11.2021, 13:56
la 20.11.2021, 18:02
Imi place cum arata!
la 20.11.2021, 19:14
Ce culoare frumoasă are! Sigur e și foarte bună!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking