Chifle umplute la cuptor

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
1 Dec 2015 | 5592 vizualizari
Chifle umplute la cuptor

O reteta super si cu un rezultat super pufos si delicios.

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 4 linguri de smantana
  • 25 gr drojdie
  • 4 lg de ulei de masline
  • 150 g de lapte
  • 1 praf de sare
  • putin zahar
  • 1 ou pentru uns
  • Umplutura:
  • 150 g de cascaval
  • 150 g sunca
  • 200 g de ciuperci conserva

Mod de preparare

            Faina o amestecam cu praful de sare si zahar. Drojdia o dizolvam in putin lapte caldut si o punem peste faina. Framantam usor si adaugam treptat restul de lapte cald. Cand aluatul s-a omogenizat adaugam uleiul de masline.

            Acoperim castronul si-l punem la loc calduros pana isi dubleaza volumul. Pentru umplutura cascavalul il taiem cubulete mici, la fel facem si cu sunca si ciupercile. Cand aluatul a crescut rupem 9 bile potrivite pe care le intindem cu mana pe fiecare pe masa de lucru presarata cu faina.

            Fiecare bila o umplem cu umplutura facuta, adunam marginile incat sa formeze un vid si da-m o forma rotunda. Chiflele le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu un ou batut cu putin lapte si d-am tava la cuptor pana se rumenesc la 180 de grade. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor

Postat de simona72

Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor

Chifla sa fie veche de 1 sau 2 zile. Se taie in jumatate, se scobeste miezul. Albusul de ou se bate cu un praf de sare, se adauga miezul de chifla facut bucatele, branzica de la Delaco, pasta de...

Citeste continuarea

Chiftelute in aluat, la cuptor

Postat de RODIMUR

Chiftelute in aluat, la cuptor

Mai întâi se face aluatul, ca acela de pâine, din: făină, sare, drojdie, zahăr tos, 1 ou și lapte cald. Laptele cald este adăugat puțin câte puțin, mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2015, 15:21
la 01.12.2015, 15:21
bune bune!
la 01.12.2015, 15:23
bune
la 01.12.2015, 15:23
multumesc
la 01.12.2015, 15:27
Le-ai umplut cu mana?

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking