Ingrediente
- 1 chifla
- 1 lingura branzica si smantana cu masline verzi de la Delaco
- 1 praf de sare si piper
- 1 albus de ou
- 1 lingurita pasta de patrunjel(patrunjel tocat marunt, pus la borcan cu sare si ulei de masline)
- 2 linguri ementaler ras fin
- 1 lingura smantana
- 1 lingurita ulei de masline
- 2 masline verzi, fara samburi, umplute cu ardei rosu
Mod de preparare
Chifla sa fie veche de 1 sau 2 zile. Se taie in jumatate, se scobeste miezul. Albusul de ou se bate cu un praf de sare, se adauga miezul de chifla facut bucatele, branzica de la Delaco, pasta de patrunjel, smantana, ementalerul ras fin.
Se amesteca toate ingredientele si cu pasta rezultata se umple jumatatile de chifle. Inainte de a umple chiflele, acestea se ung cu putin unt in interior.Se adauga la fiecare in mijloc cate o maslina,se stropesc cu putin ulei de masline si se pudreaza cu piper proaspat macinat. Se dau la cuptorul incins la 170 grade pt 10-12 minute. Sunt minunate calde, in crusta crocanta si interior moale.
Sa aveti pofta!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|