Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor

Postat de simona72 in Mancare copii
15 Mai 2014 | 9156 vizualizari
Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor

Un mic dejun super rapid si bun atat pentru cei mici cat si pentru cei mari....

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 1 lingura branzica si smantana cu masline verzi de la Delaco
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 albus de ou
  • 1 lingurita pasta de patrunjel(patrunjel tocat marunt, pus la borcan cu sare si ulei de masline)
  • 2 linguri ementaler ras fin
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 masline verzi, fara samburi, umplute cu ardei rosu

Mod de preparare

Chifla sa fie veche de 1 sau 2 zile. Se taie in jumatate, se scobeste miezul. Albusul de ou se bate cu un praf de sare, se adauga miezul de chifla facut bucatele, branzica de la Delaco, pasta de patrunjel, smantana, ementalerul ras fin.

Se amesteca toate ingredientele si cu pasta rezultata se umple jumatatile de chifle. Inainte de a umple chiflele, acestea se ung cu putin unt in interior.Se adauga la fiecare in mijloc cate o maslina,se stropesc cu putin ulei de masline si se pudreaza cu piper proaspat macinat. Se dau la cuptorul incins la 170 grade pt 10-12 minute. Sunt minunate calde, in crusta crocanta si interior moale.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Postat de Pungasa_Rogue

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cu ajutorul unui ciocan pentru bucatarie se bate carnea, apoi se spala, se da cu sare si se presara boiaua peste ea.  Intr-o farfurie se pune...

Citeste continuarea

Briose aperitiv cu legume si menta

Postat de simona72

Briose aperitiv cu legume si menta

Pregatim aluatul la masina de paine si punem ingredientele in masina in ordinea scrisa mai sus. Lasam aluatul sa creasca 20 minute, apoi il rasturnam pe masa de lucru usor unsa cu ulei. intindem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2014, 13:13
vai ce bine arata, simplu si bun
la 15.05.2014, 13:14
baai, s-a baneze cineva.... mai jos coaste...aici indecente din astea... pfffff......)))))
la 15.05.2014, 13:15
Anca, multumesc!
la 15.05.2014, 13:16
Laura am vazut ca-i Gusti prin preajma, nu-i da idei)
la 15.05.2014, 13:18
pai nu se risca ca si el e de banat )))

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking