Aperitiv placinte cu ceapa verde

Postat de mitinita in Aperitive / Garnituri
4 Ian 2019 | 4572 vizualizari
Aperitiv placinte cu ceapa verde

Placinte  cu ceapa verde este o reteta din bucataria chinezeasca. Sunt usor de preparat si cu ingrediente putine. Daca nu aveti ulei de susan, puteti renunta la el.

Ingrediente

  • 200 g faina alba
  • 120 g apa clocotita
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 lingurite ulei de susan
  • 3 linguri ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca faina, apa si sarea si se framanta pana se obtine un aluat elastic. Se pune apa treptat, cantitatea s-ar putea sa difere in functie de tipul de faina folosit.

Ceapa verde se taie rondele.

Se lasa aluatul deoparte cam 15 minute, acoperit cu un prosop de bucatarie.

Se ruleaza intr-un sul si se taie in 8 bucati de marime egala.

Se ia fiecare bucata si se intinde cat mai subtire.

Se unge aluatul cu ulei de susan si se presara ceapa verde.

Se ruleaza ca o clatita, apoi sub forma de melc si se turteste cu sucitorul

Se prajesc in ulei si se servesc cu sos sweet chili.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinte cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinte cu spanac si ceapa verde

Postat de rocsi_1612

Aperitiv placinte cu spanac si ceapa verde

Aluatul: Daca aveti un mixer de framantat, ar fi bine sa il folositi, pentru ca aluatul este fierbinte si este mai greu de framantat cu mana.  Daca nu aveti, va ajutati de o paleta, pana...

Citeste continuarea

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf

Postat de AlexTeacher

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf

Pentru inceput activam drojdia. Punem o lingura de faina si o lingurita de zahar intr-un bol, adaugam drojdia uscata si turnam laptele batut caldut si laptele dulce caldut. Amestecam bine cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2019, 11:40
Vreau sa gust , este o reteta tentanta
la 04.01.2019, 12:04
Arata minunat!
la 04.01.2019, 12:10
Chiar vroiam sa-ti cer reteta)) Azi o sun pe mama si o chem la mine sa facem placinte sau gogosi... imi lipseste sosul, dar gasesc eu cu ce sa-l inlocuiesc Sunt grozave!
la 04.01.2019, 12:31
Foarte, foarte bune!
la 04.01.2019, 13:15
Le-am pus la seif!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking