Aperitiv placinte cu faina fara gluten cu branza si marar

Postat de trifadalia in Aperitive / Garnituri
18 Iul 2018 | 8440 vizualizari
Aperitiv placinte cu faina fara gluten cu branza si marar

Ingrediente

  • 450 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingura de untura
  • 400 ml lapte
  • drojdie cat o nuca
  • sare
  • 500 gr branza de burduf
  • 1 legatura de marar
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Se pune faina intr-un castron, se face un locas in care se adauga maiaua facuta din laptele caldut si drojdie.

Se amesteca oul cu untura la temperatura camerei si se toarna peste maia, se adauga si sarea si se amesteca pana se formeaza un aluat omogen si mai moale. Se lasa jumatate de ora sa dospeasca.

Intre timp branza se amesteca cu mararul.

Dupa ce aluatul este dospit, se ia cate un bot din aluat, se intinde putin cu sucitorul, peste el se pune branza si mararul, apoi se formeaza ca un pliculet care se intinde mai departe cu sucitorul. Aceste placinte se prajesc in ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinte cu faina fara gluten cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv cornuri cu salam si cascaval Delaco

Postat de reisnaor_2006

Aperitiv cornuri cu salam si cascaval Delaco

Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat moale si nelipicios....

Citeste continuarea

Rulouri cu crema de branza si crema de pate

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu crema de branza si crema de pate

Rulourile: Untul il topim. Laptele il punem pe foc, intr-un ibric, pana devine caldut. Drojdia o amestecam cu zaharul si 2-3 linguri de lapte, apoi o lasam la odihnit 10 minute. Intr-un bol...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2018, 10:34
Bune-s turtele cu brânză și mărar...!
la 19.07.2018, 15:06
la 19.07.2018, 21:30
Uuu super!
la 19.07.2018, 23:10
Tare bune cu branza de burduf!
la 20.07.2018, 08:31
Bune placinte!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking