Aperitiv pogacele cu branza de burduf si cascaval
Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri 28 Oct 2018 | 5109 vizualizari
Îmi plac mult pogăcelele cu jumări, dar cum jumările sunt cam rare pe la noi, m-am hotărât, deocamdată să fac pogăcele cu brânză de burduf și cașcaval. Fără prea multă bătaie de cap, am făcut niște pogăcele absolut delicioase, iar până s-au copt toate, bucătăria mirosea foarte plăcut a pateuri cu aluat fraged.
Din ingredientele de mai jos am făcut 38 de pogăcele rotunde. Se pot face și pogăcele pătrate și atunci aluatul se poate tăia în întregime, de prima dată, fără să rămână ”capete”. Însă mie-mi plac pogăcelele rotunde, așa că am amestecat și frământat ușor aluatul care a rămas după decupare și l-am folosit. În final, nu a fost nici o deosebire între pogăcelele decupate inițial și cele decupate din aluatul refrământat.
Inapoi la reteta
|