Aperitiv pogacele cu branza de burduf si cascaval

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
28 Oct 2018 | 5109 vizualizari

Îmi plac mult pogăcelele cu jumări, dar cum jumările sunt cam rare pe la noi, m-am hotărât, deocamdată să fac pogăcele cu brânză de burduf și cașcaval. Fără prea multă bătaie de cap, am făcut niște pogăcele absolut delicioase, iar până s-au copt toate, bucătăria mirosea foarte plăcut a pateuri cu aluat fraged. Din ingredientele de mai jos am făcut 38 de pogăcele rotunde. Se pot face și pogăcele pătrate și atunci aluatul se poate tăia în întregime, de prima dată, fără să rămână ”capete”. Însă mie-mi plac pogăcelele rotunde, așa că am amestecat și frământat ușor aluatul care a rămas după decupare și l-am folosit. În final, nu a fost nici o deosebire între pogăcelele decupate inițial și cele decupate din aluatul refrământat.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 29.10.2018, 07:08
Mulțumesc frumos, Claudia! Și eu m-am bucurat că au ieșit bine, pentru că ne plac mult...!
la 29.10.2018, 07:09
Mulțumesc frumos, Miki!
la 29.10.2018, 07:35
Foarte bune, aduc eu
la 29.10.2018, 09:00
Mulțumesc, Mimi!
la 29.10.2018, 09:27
Bune!
la 29.10.2018, 09:45
Așa e, Dante...Mulțumesc frumos!
la 29.10.2018, 20:16
Ce pufosenii faine ai pregatit! Si super bune!
la 29.10.2018, 21:14
Îți mulțumesc frumos, Rocsi, pentru apreciere! Ne plac tare mult, pentru că sunt foarte buneeee...!
la 02.11.2018, 02:02
Pfaaaai, ce bune cred ca au fost!
la 02.11.2018, 07:14
Da, Xana, au fost absolut delicioase.... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking