Aperitiv porumb in crusta de sunculita

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
6 Aug 2017 | 3035 vizualizari

Nu știu dacă este cineva care să nu adore porumbul fiert sau copt, dar eu aș fi în stare să-l servesc dimineața, la prânz și seara :)))) Ai mei îl preferă pe cel copt, eu mai mult pe cel fiert, iar de data aceasta, după ce l-am fiert, l-am înfășurat în felii de prosciutto și l-am mai rumenit puțin la cuptor. Am văzut mai demult niște poze pe net cu porumb în crustă de bacon și tare am poftit la el. În bacon cred că iese mai bun, având și grăsime, dar eu am avut prosciutto în frigider, așa că de data asta l-am încercat așa și foarte mult ne-a plăcut.  

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 06.08.2017, 18:10
Ce misto arata! Si noua ne place porumbul fiert, dar asa combinatie nu am incercat! Cred ca e super bun!
la 06.08.2017, 18:14
Mirela, cu bacon cred ca e si mai bun. Il am in plan
la 06.08.2017, 18:38
Îmi place foarte mult porumbul fiert, dar așa nu am încercat încă...
la 06.08.2017, 19:00
bun bun
la 06.08.2017, 19:26
trebuie incercat
la 06.08.2017, 19:29
Asa imi place si mie Merisor
la 06.08.2017, 19:42
foarte buna ideea
la 06.08.2017, 19:59
n-am mancat niciodata, dar sigur e bun!
la 06.08.2017, 20:13
Mulțumesc, dragilor! Vă asigur că e tare bun și așa!
la 06.08.2017, 21:08
Interesant!
la 06.08.2017, 21:15
Uite ca din astia nu am mancat niciodata, dar cred ca au un gust grozav!
la 06.08.2017, 21:24
Foarte bun!
la 06.08.2017, 21:51
Chiar interesant!
la 06.08.2017, 22:31
Suna bine!
la 07.08.2017, 09:24
Interesant!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking