Aperitiv quiche a la Motan

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
13 Ian 2021 | 2866 vizualizari
Aperitiv quiche a la Motan

Am vazut ca se face cu cele mai variate umpluturi. Vreau sa va arat si varianta mea, cea mai buna dupa mine. "Retete festive de iarna"

Ingrediente

  • 270g aluat foietaj proaspat
  • 500g costira afumata
  • 500g cascaval
  • 5 oua
  • 400g smantana
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Costita se taie cubulete si se caleste pana se rumeneste putin.

Se pune la scurs intr-o sita.

Cascavalul se taie cuburi jumatate si restul se rade pe razatoarea mare.

Intr-un castron se mixeaza ouale cu smantana.

Se presara piper si sare daca este nevoie.

Se adauga cascavalul si castita si se amesteca bine.

Foaia de aluat se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt ridicand si marginile.

Se toarna si amestecul in tava si se niveleaza.

Daca ramane aluat se poate decora pe deasupra.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 de minute.

Cand este rumenita este gata.

Se scoate din tava si se lasa la racit.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv quiche a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv omleta cu verdeturi de primavara

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv omleta cu verdeturi de primavara

Mai intai oparim spanacul in apa clocotita, in care adaugam si putina sare, dar si putin bicarbonat de sodiu, pentru a se pastra culoarea verde a frunzelor. Nu punem decat un varf de cutit cu...

Citeste continuarea

Pate de casă,din ficat de pui

Postat de diaconta

Pate de casă,din ficat de pui

Ficatul de pui l-am spalat si curatat de pielite. Ceapa curatata am taiat-o  cubulete. Morcovul curatat l-am dat pe razatoare. Intr-o tigaie antiaderenta am pus 80 g unt, ceapa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2021, 20:59
la 13.01.2021, 21:23
la 13.01.2021, 21:25
Ai porționat din aluat
la 13.01.2021, 21:41
la 13.01.2021, 22:06

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking