PLĂCINȚELE CU CARNE ȘI CIUPERCI
Postat de panacris

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, îndulcitorul/zahărul, uleiul și drojidia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească...
Citeste continuareaAm vazut ca se face cu cele mai variate umpluturi. Vreau sa va arat si varianta mea, cea mai buna dupa mine. "Retete festive de iarna"
Ingrediente
![]() Mod de preparareCostita se taie cubulete si se caleste pana se rumeneste putin. Se pune la scurs intr-o sita. Cascavalul se taie cuburi jumatate si restul se rade pe razatoarea mare. Intr-un castron se mixeaza ouale cu smantana. Se presara piper si sare daca este nevoie. Se adauga cascavalul si castita si se amesteca bine. Foaia de aluat se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt ridicand si marginile. Se toarna si amestecul in tava si se niveleaza. Daca ramane aluat se poate decora pe deasupra. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 de minute. Cand este rumenita este gata. Se scoate din tava si se lasa la racit. Se portioneaza si se serveste. Pofta Buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv quiche a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
|
Postat de panacris
În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, îndulcitorul/zahărul, uleiul și drojidia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Ciupercile se curata de pielita si se rup coditele. Se spala si se lasa la scurs si uscat. Coditele se toaca marunt. Baconul se taie bucati marunte. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|