Ingrediente
- 4 roșii coapte și tari
- 4 linguri de brânză de vaci
- 2 linguri de smântână
- un sfert de ceapă
- 1 legătură de mărar
- sare
- 1-2 lingurițe ulei
- pentru decor:
- 4 frunze de salată
- măsline
- morcov
- mărar
- 2 felii de gogoșari murați în oțet...
Mod de preparare
Se aleg roșii coapte și tari, se spală, se șterg cu un prosop curat și se taie din fiecare câte un căpăcel, după care, cu o linguriță se golesc de semințe și de zeamă.
Mărarul se spală și se taie mărunt. Se păstrează 1-2 fire de mărar pentru decor.
Se pregătesc celelalte elemente de decor.
Se amestecă bine brânza de vaci cu smântâna, ceapa tăiată fin, mărarul tăiat mărunt, sarea și uleiul.
Se umplu roșiile cu această compoziție de brânză și se decorează, după inspirație.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|