Ingrediente
- blat:
- 6 oua
- 6 linguri faina
- sare
- 400 gr spanac congelat frunze
umplutura:
- 300 gr crema de branza 20% grasime
- 100 gr somon afumat
- piper negru macinat
Mod de preparare
Pregatim rulada.
Dezghetam spanacul si il scurgem bine. Daca vrem o consistenta uniforma, putem sa il mixam.
Separam ouale. Mixam albusurile cu sare si cand acestea se tin bine adaugam galbenusurile, spanacul si faina. Omogenizam cu o spatula si turnam compozitia in tava de aragaz pe hartie de copt.
Cand rulada s-a rumenit usor, o scoatem si o rulam cu ajutorul unei alte hartii de copt sau a unui prosop, apoi o lasam la racit. Dupa ce s-a racit o derulam, o ungem cu crema de branza, presaram putin piper macinat, asezam somonul afumat rupt in bucatele mici din loc in loc si o rulam din nou strans. Dam rulada la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|