Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
7 Feb 2020 | 7216 vizualizari
Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat

Rulada mea preferata este aceasta, cu blat cu spanac si crema de branza. Somonul afumat insa i-a dat un gust deosebit.

Ingrediente

  • blat:
    • 6 oua
    • 6 linguri faina
    • sare
    • 400 gr spanac congelat frunze
    umplutura:
    • 300 gr crema de branza 20% grasime
    • 100 gr somon afumat
    • piper negru macinat

Mod de preparare

Pregatim rulada.

Dezghetam spanacul si il scurgem bine. Daca vrem o consistenta uniforma, putem sa il mixam.

Separam ouale. Mixam albusurile cu sare si cand acestea se tin bine adaugam galbenusurile, spanacul si faina. Omogenizam cu o spatula si turnam compozitia in tava de aragaz pe hartie de copt.

Cand rulada s-a rumenit usor, o scoatem si o rulam cu ajutorul unei alte hartii de copt sau a unui prosop, apoi o lasam la racit. Dupa ce s-a racit o  derulam, o ungem cu crema de branza, presaram putin piper macinat, asezam somonul afumat rupt in bucatele mici din loc in loc si o rulam din nou strans. Dam rulada la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Zacusca de legume

Postat de Irina

Zacusca de legume

Cea mai migaloasa parte la prepararea zacuscai e coptul, se stie, in rest se face foarte usor. Deci, am copt pentru inceput toate legumele, mai putin ceapa, dupa care le-am curatat de pielite...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu branza si cus-cus

Postat de rhapsody

Chec aperitiv cu branza si cus-cus

1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Pune branza intr-un vas si mixeaz-o (cu ajutorul unui mixer vertical) cu galbenusurile pana cand capata consistenta fina.  3. Adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2020, 21:58
la 07.02.2020, 22:07
Super bună!
la 07.02.2020, 22:19
De mare efect si gustoasa !
la 07.02.2020, 23:31
la 08.02.2020, 00:35
Ce bine arata

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking