Aperitiv rulada cu spanac si branza de vaci
Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri 1 Apr 2018 | 4360 vizualizari
Mi-a plăcut mult acest preparat, văzându-l în rețeta video de pe bucataras.ro și apoi gustându-l, în dimineața plecării din Bușteni. De aceea eu îl numesc, de fapt, "rulada Oana"...
Este prima încercare, dar sigur vor mai fi și altele, pentru că am rămas, în urma preparării rețetei cu câteva învățăminte care-mi vor fi de folos, pentru un rezultat mai bun.
Am modificat puțin rețeta, în funcție de ingredientele avute la îndemână. Spre exemplu, eu am folosit spanac proaspăt, nu congelat și a trebuit să găsesc o modalitate de a-l înmuia și pregăti pentru a-l transforma în blat. Iar pentru umplutură nu am folosit cremă de brânză, ci chiar brânză de vaci proaspătă, pentru că săptămânal mă aprovizionez cu lactate din piață și nu prea-mi lipsesc din frigider. Și nu am folosit ardei capia, pentru că aveam numai unul în casă, care-i trebuia soțului, la prepararea păstrăvilor...
Nu am inclus, în timpul pentru preparare, cele 3-4 ore în care rulada gata făcută, trebuie să stea la frigider.
Mulțumesc, Oana, pentru această idee care m-a încântat în mod deosebit!
Și mă bucur că, încet-încet, transform rețetele favorite în rețete reale...
Inapoi la reteta
|