Aperitiv rulada de cascaval

Postat de sufletista in Dulciuri
3 Sep 2017 | 3103 vizualizari
Aperitiv rulada de cascaval

https://www.bucataras.ro/retete/rulada-de-cascaval-80452.html

Ingrediente

  • 500 g cascaval
  • 1 cutie crema de branza
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei kapia
  • 100 g masline verzi umplute cu gogosar
  • 100 g muschi file

Mod de preparare

Punem la fiert intr-o oala apa si cand incepe sa fiarba adaugam cascavalul cu tot cu ambalaj (pentru siguranta l-am pus intr-o punga care am legat-o bine)cca 20 min sau pana ce cascavalul este moale.

Pregatim folie alimentara, taiem ambalajul cascavalului,intindem cascavalul,adaugam cubulete de ardeii si cu ajutorul unui sucitor intindem cascavalul intr-o foaie de cca 30x20 cm si 3-5 mm grosime.

Adaugam feliile de muschi, ungem cu cream de branza,adaugam masline si cu ajutorul folie formam rulada bine stransa, o dam la rece cca 3 ore inainte de servire,

Este o rulada foarte buna si de efect.umplutura poate diferi de gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada pizza

Postat de MotanLaOale

Rulada pizza

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano. Se pun felii de sunca pe toata...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2017, 16:04
la 03.09.2017, 16:30
Ce ochi verzi are...
la 03.09.2017, 16:33
Ruladă de cașcaval cu ochișori...!
la 03.09.2017, 17:25
la 03.09.2017, 20:03

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking