Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
10 Aug 2017 | 3989 vizualizari
Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii

Ador legumele, in special vinetele si dovleceii.

Ingrediente

  • 2 vinete lungi si subtiri
  • 300 gr crema de branza cu smantana
  • 3 rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei de masline
  • oregano uscat
  • busuioc verde

Mod de preparare

Spalam vinetele, le taiem cotorul si le feliem pe lungime. Presaram putina sare peste ele si le lasam la scurs 15 minute. Le ungem cu o lingura de ulei de masline si le punem pe gratar, pe rand, pe ambele fete, pana se inmoaie usor. Scoatem feliile de vinete pe o farfurie. Amestecam crema de branza cu oregano si piper.

Spalam rosiile, le scoatem cotorul si le taiem cubulete. Le amestecam cu sare, piper,1 lingura ulei de masline si frunze de busuioc tocate. Intindem pe fiecare felie de vanata, crema de branza si o rulam.

Servim rulourile cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv clatite cu spanac, umplute cu crema de branza

Postat de RODIMUR

Aperitiv clatite cu spanac, umplute cu crema de branza

Spanacul se spală în două-trei ape și apoi se opărește timp de 4 minute în apa care fierbe și în care s-au pus: 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de bicarbonat....

Citeste continuarea

Tarta cu ceapa

Postat de timea

Tarta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam la dospit aprox 10 minute. Punem intr-un vas faina si amestecam cu sarea, iar in mijloc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.08.2017, 08:59
Ce frumos arată!
la 10.08.2017, 09:32
Foarte bune!
la 10.08.2017, 09:34
la 10.08.2017, 10:46
la 10.08.2017, 11:00
Rapid și bun!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking