Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
10 Aug 2017 | 3988 vizualizari
Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii

Ador legumele, in special vinetele si dovleceii.

Ingrediente

  • 2 vinete lungi si subtiri
  • 300 gr crema de branza cu smantana
  • 3 rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei de masline
  • oregano uscat
  • busuioc verde

Mod de preparare

Spalam vinetele, le taiem cotorul si le feliem pe lungime. Presaram putina sare peste ele si le lasam la scurs 15 minute. Le ungem cu o lingura de ulei de masline si le punem pe gratar, pe rand, pe ambele fete, pana se inmoaie usor. Scoatem feliile de vinete pe o farfurie. Amestecam crema de branza cu oregano si piper.

Spalam rosiile, le scoatem cotorul si le taiem cubulete. Le amestecam cu sare, piper,1 lingura ulei de masline si frunze de busuioc tocate. Intindem pe fiecare felie de vanata, crema de branza si o rulam.

Servim rulourile cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Postat de autodiag

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata. Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac. Se scobesc chiflele si se umplu...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu spanac si branza

Postat de lucy2002

Aperitiv rulada cu spanac si branza

Am ales spanacul, l-am spalat foarte bine si l-am pus la foc intr-o cratita cu apa si jumatate lingurita de sare. Dupa ce a fiert, l-am pus la scurs si l-am blenduit. Peste spanac am adaugat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.08.2017, 08:59
Ce frumos arată!
la 10.08.2017, 09:32
Foarte bune!
la 10.08.2017, 09:34
la 10.08.2017, 10:46
la 10.08.2017, 11:00
Rapid și bun!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking