Aperitiv rulouri din lipie umplute

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
31 Mar 2017 | 9117 vizualizari
Aperitiv rulouri din lipie umplute

Poate face parte din lista de aperitive cu care imbracam masa de sarbatori.

Ingrediente

  • 6 bucati lipie
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • rosii uscate
  • cascaval ras
  • 12 felii muschi file
  • Mai avem nevoie:
  • ulei de masline
  • Pentru decor:
  • felii de castravete
  • masline
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Taiem marunt ceapa verde,mararul si rosiile uscate. Le punem intr-un castron pe toate si le amestecam.

Stropim fiecare bucata de lipie in parte, cu cateva picaturi de ulei de masline. Asezam (ca in poza de mai jos) 2 linguri de amestec de mai sus.

Deasupra punem cascaval ras. Peste cascaval, asezam cate 2 felii de muschi file. Rulam lipia.

 Indepartam cu cutitul capetele lipiei. Taiem bucati cilindrice egale.

 Asezam in mijlocul farfuriei (platoului) un rulou si apoi celelalte, de jur imprejur, pana le terminam. Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.

Eu am folosit pentru decor masline, rondele de castravete verde si frunze de patrunjel.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri din lipie umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Omleta cu legume si salam

Postat de caroline

Omleta cu legume si salam

Intr-un bol punem ouale si le batem spuma cu ajutorul unui tel.  Adaugam laptele, parmezanul, sare si piper dupa gustul fiecaruia. Amestecam bine (facem atentie deoarece vom presara sare...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si masline

Postat de Ela68

Tarta cu dovlecei si masline

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara sare deasupra si se lasa cateva minute, apoi se storc bine de apa. Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2017, 22:24
Ce fain arata
la 31.03.2017, 22:26
Ma bucur ca iti place ,Mihaela!Seara buna!
la 31.03.2017, 22:28
Precis am sa le experimentez si eu . Merge cu diverse umpluturi de branza/ carne / mezel . Arata bine pe platou . Cred ca s-ar putea face si ceva peste/ legume , etc
la 31.03.2017, 22:29
Deci da, treceti mai departe cu 4 de Da...
la 31.03.2017, 23:01
Daaaa......la asta ma gandeam si eu,Mihaela,ca poti jongla cu umplutura.Sa stii ca merita incercate.

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking