Ingrediente
- 9 felii extrafine de cașcaval tip șvaițer
- 9 felii de șuncă, mușchi...
- 25 grame de unt
- Pentru umplutură:
- 2 ouă fierte tari
- 100 grame telemea de vaci
- 50 grame de unt
- Pentru decor:
- frunze de salată verde
- felii de roșii
Mod de preparare
Mai întâi se prepară umplutura, din ouă fierte tari, telemea de vaci și unt, conform rețetei: https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-pasta-tartinabila-cu-oua-si-telemea-89432.html
După preparare, umplutura se dă 10-15 minute la frigider, ca să se întărească puțin.
Se desfac cu grijă feliile de cașcaval, pentru că sunt foarte fine și se pregătesc pentru rulare. Pe fiecare felie de șuncă se întinde un strat foarte subțire de unt, iar apoi se pun două lingurițe de umplutură și se rulează. Ruloul format se rulează apoi într-o felie de șvaițer.
Se rulează astfel toate feliile, cu umplutura la interior și se pun pe un platou decorat cu frunze de salată.
Înainte de servire, ar fi bine ca rulourile să stea la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri Svaiter" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|