Ingrediente
- 100 g cascaval ras
- 40 g de pudra de migdale
- 1 ou
- 3 lingurite pline de smantana grasa
- sare
- 1 lingurita rasa de seminte de chimen
Mod de preparare
Se amesteca cascavalul cu pudra de migdale. Se adauga sare si chimen. Punem oul si smantana si amestecam bine.
Incalzim aparatul de wafe.
Punem o lingura buna in centru pentru a obtine o wafa mare.
Lasati 1-2 minute si verificati. Daca este colorata o scoateti.
Puteti face mai mici daca doriti sau le taiati in 4.
Daca vreti sa faceti cosulete nu le colorati prea tare, scoateti-le albe si puneti-le pe fundul unui forme apasand (atentie sunt fierbinti).
Umpleti dupa dorinta, eu am pus salata de varza murata, jambon si castraveciori.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|