Ingrediente
- 1 aluat foitaj (400 g)
- 1 borcan pesto rosso (cu roșii și busuioc)
- 50 g caşcaval
- 1 ou, pentru uns
- seminţe de susan
Mod de preparare
Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie fâşii late de 1,5 cm şi lungi de 15 cm. Se răsucesc şi se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spaţii între ele, deoarece vor creşte la copt.
Se ung cu ou bătut şi se presară seminţe de susan. Se dau la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, şi le coci până se rumenesc uşor (aproximativ 25 de minute).
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|