Ingrediente
- un dovecel mare
- 150-200 gr cas de capra(sau alta brinza)
- carne de pui fiarta(1 pulpa)
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 3-4 catei usturoi
- 2 oua
- 2-3 linguri pesmet
- sare
- piper alb
Mod de preparare
Dovlecelul l-am curatat de coaja, l-am taiat in doua pe lungime si cu o lingurita i-am scos miezul. L-am dat pe razatoarea cu ochiuri mari, l-am pudrat cu sare si l-am lasat sa-si lase sucul cam 15 minute.
L-am scurs bine intre palme de sucul lasat, am adaugat brinza data pe razatoarea cu ochiuri mici, carnea taiata bucati, mararul si patrunjelul tocat fin, sare si piper dupa gust, ouale, usturoiul pisat si 2-3 linguri de pesmet.
Am amestecat bine toata compozitia si am am pus cite o lingurita intr-o tava in care am pus hirtie de copt. Le-am dat la cuptorul incins la 200 grade pt 20-30 minute, pina se rumenesc.
Pofta buna!! Noi am servit cu cartofi la cuptor si salata.
Un prinz delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu dovlecel si brinza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|