Aperitiv saratele rapide din chec sarat

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2019 | 1837 vizualizari
Aperitiv saratele rapide din chec sarat

Va propun o reteta aperitiv foarte buna. Un chec sarat transformat in saratele. https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/saratele-rapide-din-chec-sarat.html

Ingrediente

  • 150 g de faina
  • 50 g de amidon de porumb (maïzena)
  • 1 pachet de praf de copt
  • 3 oua
  • 80 ml ulei de masline
  • 1 iaurt natur - 125 g- l-am folosit apoi ca masura
  • 3/4 de masura de lapte
  • 12 masline negre fara samburi
  • 50 g de rosii uscate
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 40 g de parmezan ras
  • 40 g de cascaval ras
  • piper
  • seminte de mac si de floarea soarelui

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puteti hidrata rosiile uscate in apa fierbinte timp de 20 de minute.

N-am avut nevoie, aveam un pachet nou si erau suficient de moi.

Intr-un castron amestecati faina, amidonul si praful de copt.

Adaugati ouale treptat, varsati uleiul si iaurtul. Amestecati bine.

Taiati marunt rosiile uscate si maslinele si adaugati-le in compozitie cu cimbrul uscat.

Puneti parmezanul, cascavalul, piper (sare nu trebuie, totul este sarat) si laptele treptat amestecand.

Varsati compozitia in tavele unse si tapetate cu hartie de copt.

Puneti semintele deasupra (am pus si un pic de rosii uscate).

Dati la cuptorul incalzit 180°C timp de 20 de minute.

Demulati, lasati sa se raceasca si taiati-le in batoane largi de 1,5-2cm.

Foarte bune si rapide de facut !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele rapide din chec sarat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Slanina fiarta cu boia si usturoi

Postat de reisnaor_2006

Slanina fiarta cu boia si usturoi

      Intr-o cratita inalta si incapatoare se pun la fiert 4 litri de apa in care adaugam 2-3 lg de sare.Adaugam piperul,foile de dafin, 3-4 catei de usturoi si slanina....

Citeste continuarea

Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa

Postat de mirela0911

Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa

Aluatul: Se prepara maiaua din 100 ml lapte caldut, 1 lgt zahar si 2 lg faina. Se adauga drojdia, se amesteca, apoi se lasa la dospit. Faina se cerne, se presara sarea si se adauga uleiul. Dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2019, 20:14
la 19.04.2019, 20:29
la 20.04.2019, 04:27
la 20.04.2019, 13:09
Cred ca-s tare bune!
la 20.04.2019, 19:55
Chiar imi plac, sunt mai altfel!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking