Aperitiv saratele rapide din chec sarat

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2019 | 1827 vizualizari
Aperitiv saratele rapide din chec sarat

Va propun o reteta aperitiv foarte buna. Un chec sarat transformat in saratele. https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/saratele-rapide-din-chec-sarat.html

Ingrediente

  • 150 g de faina
  • 50 g de amidon de porumb (maïzena)
  • 1 pachet de praf de copt
  • 3 oua
  • 80 ml ulei de masline
  • 1 iaurt natur - 125 g- l-am folosit apoi ca masura
  • 3/4 de masura de lapte
  • 12 masline negre fara samburi
  • 50 g de rosii uscate
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 40 g de parmezan ras
  • 40 g de cascaval ras
  • piper
  • seminte de mac si de floarea soarelui

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puteti hidrata rosiile uscate in apa fierbinte timp de 20 de minute.

N-am avut nevoie, aveam un pachet nou si erau suficient de moi.

Intr-un castron amestecati faina, amidonul si praful de copt.

Adaugati ouale treptat, varsati uleiul si iaurtul. Amestecati bine.

Taiati marunt rosiile uscate si maslinele si adaugati-le in compozitie cu cimbrul uscat.

Puneti parmezanul, cascavalul, piper (sare nu trebuie, totul este sarat) si laptele treptat amestecand.

Varsati compozitia in tavele unse si tapetate cu hartie de copt.

Puneti semintele deasupra (am pus si un pic de rosii uscate).

Dati la cuptorul incalzit 180°C timp de 20 de minute.

Demulati, lasati sa se raceasca si taiati-le in batoane largi de 1,5-2cm.

Foarte bune si rapide de facut !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele rapide din chec sarat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Postat de panacris

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Pentru blat: Ouăle se separă în două boluri separate. Peste cele 6 gălbenușuri se adaugă, uleiul, piureul de urzici (urizicile curățate se fierb în apă cu sare, apoi se...

Citeste continuarea

Drob de pui cu verdeturi

Postat de gurita_ta2005

Drob de pui cu verdeturi

Ficatul de pui se pune la fiert intr-o craticioara cu apa si sare. Pipotele de pui si pulpele superioare de pui se pun intr-o alta cratita la fiert cu apa si sare. Se spumuiesc si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2019, 20:14
la 19.04.2019, 20:29
la 20.04.2019, 04:27
la 20.04.2019, 13:09
Cred ca-s tare bune!
la 20.04.2019, 19:55
Chiar imi plac, sunt mai altfel!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking