Aperitiv spirala cu spanac

Postat de GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri
7 Apr 2017 | 2596 vizualizari
Aperitiv spirala cu spanac

Un aperitiv rapid si foarte gustos.

Ingrediente

  • 400 g aluat congelat
  • 300 g spanac
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 100 g branza
  • 30 g cascaval

Mod de preparare

Pentru inceput, pregatim spanacul. Eu am avut congelat si l-am lasat sa se decongeleze, apoi l-am calit putin. Am amestecat spanacul cu cascavalul si branza rase, pesmetul si un ou. In functie de cat de sarata este branza, mai adaugam sau nu, sare.

Taiem aluatul in fasii subtiri pe partea mai lunga a aluatului.  Asezam din umplutura de spanac pe fiecare bucata de aluat, apoi lipim marginile formand  un rulou. Formam atatea rulouri cate bucati de aluat am taiat. Asezam intr-o tava cu hartie de copt, fiecare rulou, unul in continuarea celuilalt, in forma de spirala.

Cu ajutorul unei pensule ungem spirala formata cu ou batut si presaram putin oregano.

Introducem tava in cuptorul incins, pana se rumeneste bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv spirala cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Spirala cu spanac

Postat de postavaru

Spirala cu spanac

Dezghetam foile de placinta apoi pregatim umplutura. Spalam spanacul si il fierbem in apa cu sare 5-10 minute. Scurgem apa si il tocam marunt. Intr-un bol mixam ouale peste care adaugam branza...

Citeste continuarea

Placinta spirala cu spanac

Postat de Criss

Placinta spirala cu spanac

Spanacul se spala bine sa nu ramana niciun fir de nisip. Se pune intr-o oala incapatoare, sa dea un clocot. Nu trebuie fiert prea mult. Se scurge, se lasa sa se raceasca, apoi se toaca. (eu l-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2017, 21:36
Wow vreau si eu
la 07.04.2017, 21:37
la 07.04.2017, 21:47
Delicioasa
la 07.04.2017, 22:31
Ce de spirale....
la 07.04.2017, 22:41
Ramane decat asta, celelalte spirale au devenit melci !

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking