Aperitiv strudel cu carne

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
7 Feb 2022 | 7022 vizualizari
Aperitiv strudel cu carne

Un aperitiv rapid care te scoate din impas cand n-ai idei ce sa mai halesti.:)))))))))))))))))

Ingrediente

  • Aluat foitaj 275 g
  • 300 g carne tocata de porc
  • 3 galbenusuri
  • 70 g branza rasa Emmental
  • frunze ceapa verde 50 g
  • 1 ceapa rosie, mai mica
  • 10 masline taiate
  • ulei pentru calit
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Umplutura : Am avut la congelator frunze de ceapa verde taiate. Ceapa rosie am curatat-o, spalat-o si am taiat-o marunt. Am scos samburii de la masline, apoi le-am taiat marunt. Am taiat si patrunjelul marunt. Am pus la incins tigaia wok, am adaugat un pic de ulei, apoi am pus ceapa verde si ceapa rosie am presarat un pic de sare si apoi am calit cca 5 min, am adaugat carnea tocata si am calit cca 15 min. Am tras tigaia de pe foc si am lasat sa se raceasca amestecul, apoi am adaugat maslinele, patrunjelul, 2 galbenusuri si branza rasa, am potrivit de sare si piper si am omogenizat bine compozitia. Aluatul l-am scos din hartie si la-m impartit imaginar in 3 parti pe lungime, 2 parti egale cele din exterior. Am asezat pe mijloc umplutura, am taiat cu o rola fasii egale pe cele 2 margini exterioare, apoi am adus fasiile una peste alta imbracand umplutura. Am format un strudel cat lungimea foii de aluat foitaj. Am uns strudelul cu galbenusul ramas , am asezat strudelul in tava aragazului si am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade poentru cca 20 min, pana a inceput sa se rumeneasca frumos. Se poate servi atat cald cat si rece, e foarte satios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv strudel cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ruladă din foietaj cu carne și praz

Postat de panacris

Ruladă din foietaj cu carne și praz

Aluatul de foeitaj, se lasă la dezghețat.   Ceapa, prazul se curată, se toacă mărunt și se pun la călit în ulei 3-4 minute, adăugându-se carnea tocată,...

Citeste continuarea

Aperitiv terina de branza cu masline

Postat de rocsi_1612

Aperitiv terina de branza cu masline

Gelatina o amestecati cu 4-5 linguri de apa rece si o lasati la hidratat. Ardeiul rosu, curatat de seminte, il taiati cubulete mici. Mararul verde il tocati marunt. Intr-un bol puneti branza de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2022, 21:29
O feliuta vreau si eu!
la 07.02.2022, 21:40
la 07.02.2022, 22:03
Cu siguranta a iesit bun, chiar daca a fost facut rapid!
la 07.02.2022, 23:14
Bun!
la 07.02.2022, 23:34
Cam bun !!!! Berea o dau eu )

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking