Aperitiv tapas cu jambon

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2018 | 5068 vizualizari
Aperitiv tapas cu jambon

Ingrediente

  • 10 felii de paine
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 10 felii de jambon
  • 3 rosii potrivite
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 200 g masline (fara samburi)
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine si dam deoparte pana ce prajim feliile de paine.

Intr-un bol adaugam rosiile taiate felii, usturoiul verde taiat felii, masline fara samburi, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Amestecam bine.

Fiecare felie de paine o ungem cu sosul de rosii, adaugam salata de rosii si deasupra felii de jambon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tapas cu jambon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv pateuri cu branza

Postat de katty

Aperitiv pateuri cu branza

Intr-un castron frecam branza dulce cu osanza. Adaugam sarea, laptele batut,apoi incepem sa adaugam faina si framantam un aluat dens, nelipicios pe care il  strangem intr-o bila si il dam la...

Citeste continuarea

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

Postat de Constelatialeu

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

Iata cum se prepara Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana Am pregatit umplutura intr-un castron de inox, am ras branzeturile, am adaugat smantana si cele 5 oua intregi si 4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2018, 20:38
Daca e cu jambon, e bun..
la 05.03.2018, 20:39
Gustul acestor aperitive este dat, după părerea mea, de usturoi, el pune în valoare restul ingredientelor. Dar asta-i doar părerea mea, de nebucătar, firește.
la 05.03.2018, 20:40
Wow,ce bunatate!
la 05.03.2018, 20:53
Ce imi plac acest tip de gustari!
la 05.03.2018, 21:03
Foarte gustoase!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking