Aperitiv tapas cu jambon

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2018 | 5068 vizualizari
Aperitiv tapas cu jambon

Ingrediente

  • 10 felii de paine
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 10 felii de jambon
  • 3 rosii potrivite
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 200 g masline (fara samburi)
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine si dam deoparte pana ce prajim feliile de paine.

Intr-un bol adaugam rosiile taiate felii, usturoiul verde taiat felii, masline fara samburi, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Amestecam bine.

Fiecare felie de paine o ungem cu sosul de rosii, adaugam salata de rosii si deasupra felii de jambon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tapas cu jambon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor

Se pune apa la fiert,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga malaiul in ploaie amestecand continuu.Se amesteca pentru a nu se forma cocoloase,si se lasa la foc mic sa se faca mamaliga....

Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci, peste si masline

Postat de rocsi_1612

Tarta cu ciuperci, peste si masline

Aluatul: Untul rece si taiat cubulete il punem intr-un bol. Punem sarea, faina si framantam cu mana. Adaugam si cele 2 linguri de apa, framantam si vom obtine un aluat omogen. Formam o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2018, 20:38
Daca e cu jambon, e bun..
la 05.03.2018, 20:39
Gustul acestor aperitive este dat, după părerea mea, de usturoi, el pune în valoare restul ingredientelor. Dar asta-i doar părerea mea, de nebucătar, firește.
la 05.03.2018, 20:40
Wow,ce bunatate!
la 05.03.2018, 20:53
Ce imi plac acest tip de gustari!
la 05.03.2018, 21:03
Foarte gustoase!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking