Ingrediente
- 1/2 aluat foietaj
- 3-4 rosii
- 50 gr branza de vaca
- 1-2 fire de ceapa verde/ 1 ceapa
- un praf de sare
- 1-2 crengute de marar
Mod de preparare
Mai intai pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.
Punem aluatul foietaj si cu ajutorul unui cutit marcam marginile acestuia lasand cam 1 cm distanta ( avem grija doar sa crestam aluatul, nu sa-l taiem). Partea din interior o intepam cu furculita din loc in loc pentru a evita cresterea acesteia la cuptor.
Adaugam felii de rosii, ceapa taiata si branza sfaramitata din loc in loc. Adaugam si marar tocat marunt si dam tarta la cuptor pentru 25-30 de minute sau pana cand se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|