Ingrediente
- 3 oua medii
- 140 g faina
- 1/2 plic praf de copt
- 100 ml lapte la temperatura camerei
- 70 ml ulei de masline
- 100 g parmezan ras
- 1 conserva sardine in suc propriu (215g)
- 7-8 masline verzi
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare
Bati ouale pana cand se omogenizeaza compozitia (cca. 1 minut). Adaugi alternativ, faina amestecata cu praful de copt si ulterior cernuta, si laptele.
Adaugi parmezanul ras, maslinele verzi taiate in feliute subtiri, sardinele scurse de lichidul din conserva si zdrobite cu furculita, uleiul de masline, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Amesteci pana cand obtii un aluat omogen.
Tapetezi forma cu ulei si faina, adaugi aluatul si il nivelezi.
Coci tarta in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru cca. 30 minute.
O servesti dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu sardine si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|