Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
13 Noi 2018 | 3654 vizualizari
Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

O tarta delicioasa care nu rezista mult pe farfurie.

Ingrediente

  • Blat:
  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 500 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 200 gr de rosii in suc
  • 200 gr de sunca
  • 100 gr de parmezan
  • 100 gr de cascaval
  • 250 gr de mozzarela Delaco

Mod de preparare

       Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).

Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.

       Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt. Pe fiecare le umplem pe rand: un strat de rosii, sunca, parmezan, cascaval ras, mozzarela feliute si presaram oregano.

Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume

Postat de panacris

Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume

Am mai rămas stingher jumătate dintr-un piept de pui, din puiul pe sticlă de sâmbătă, așa că am încropit țac, pac, un aperitiv pe gustul Zmeișorilor. Pieptul de pui se...

Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptor

Postat de rocsi_1612

Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptor

Curatati cartofii, ii spalati si ii taiati cubulete. Ii puneti in apa la fiert, cu putina sare , pentru 15-20 de minute. Cand sunt gata, ii puneti intr-o sita si ii lasati sa se scurga bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2018, 11:28
la 13.11.2018, 11:38
buna buna
la 13.11.2018, 11:46
O bunătate!
la 13.11.2018, 12:11
Rodi
la 13.11.2018, 12:11
Motan

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking