Ingrediente
- Blat:
- 150 ml apa calduta
- 150 ml lapte
- 500 gr de faina
- 1 lingurita de zahar
- 1 ou
- 1 pl de drojdie
- 1 lg de sare
- Umplutura:
- 200 gr de rosii in suc
- 200 gr de sunca
- 100 gr de parmezan
- 100 gr de cascaval
- 250 gr de mozzarela Delaco
Mod de preparare
Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).
Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.
Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt. Pe fiecare le umplem pe rand: un strat de rosii, sunca, parmezan, cascaval ras, mozzarela feliute si presaram oregano.
Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|