Aperitiv vafe cu parmezan si pesto

Postat de amalia01 in Aperitive / Garnituri
10 Ian 2019 | 1830 vizualizari
Aperitiv vafe cu parmezan si pesto

Acum un an am inceput o calatorie spre o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Recunosc ca au fost si momente in care am calcat alaturi, dar...nimeni nu-i perfect.   Am invatat insa ca cele mai reusite combinatii sunt cele inventate din mers.

Ingrediente

  • 1 ou
  • 250 ml lapte de orez
  • 250 g faina de orez
  • 50 g unt
  • 3 lg parmezan ras
  • 1 lg pesto de busuioc
  • cateva felii de rosii deshidratate
  • un praf de sare
  • 1 lgt zahar brut

Mod de preparare

Topesti untul. Bati albusul spuma impreuna cu praful de sare. Adaugi pe rand galbenusul, untul topit, zaharul si laptele. Renunti la mixer si adaugi faina in ploaie, amestecand cu un tel. Trebuie sa obtii un aluat putin mai consistent decat cel de clatite. La final adaugi parmezanul, pesto si rosiile tocate marunt.

Coci vafele si le servesti calde cu dulceata de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv vafe cu parmezan si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta aperitiv cu masline

Postat de RuxyRux

Tarta aperitiv cu masline

Untul rece taiat cubulete, se amesteca cu faina cernuta cu oul, cu smantana, praful de sare, faina si praful de copt si se framanta aluatul, apoi se infoliaza si se tine la rece 30 de minute....

Citeste continuarea

Dovlecei cu vinete la cuptor

Postat de mirela0911

Dovlecei cu vinete la cuptor

Se spala bine dovlecelul si vanata. Se taie rondele nu foarte groase. Se sareaza si se lasa in strecuratoare pentru cca jumatate de ora, pentru a se scurge de apa lasata. Intre timp se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2019, 21:59
la 10.01.2019, 22:22
la 11.01.2019, 13:32
Atunci cand adopti o alimentatie sanatoasa si echilibrata, nu ai cum sa nu calci stramb (chiar daca rar). Este bine sa mai calci stramb. Reteta ta este simpla, dar tare delicioasa.
la 11.01.2019, 19:28
Amalia, ca mai calcam stamb sau ca ne mai facem o pofta, din cand in cand, chiar nu cred ca este o asa mare problema! Sunt foarte bune aceste vafe!
la 12.01.2019, 07:11
Succes în continuare!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking