Aperitiv wrap/snack

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
7 Oct 2018 | 2467 vizualizari
Aperitiv wrap/snack

O reteta usoara de facut, va place foarte mult, incercati 😊. https://www.blogulluicatalina.com/2018/07/wrapsnack-aperitiv.html

Ingrediente

  • 4 foi de tortilla (cumparate sau de casa )
  • 125 g de brânză pentru tartinat
  • 100 g de pesto rosu
  • 2 felii fine de jambon
  • 1/2 ardei rosu si 1/2 ardei verde
  • 4 felii de rosie confiata in ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Coaceti cele 4 tortilla daca le-ati facut de casa (reteta aici) sau incalziti-le daca sunt cumparate.

Lasati-le sa se raceasca usor.

Taiati ardeii in lamele si rosiile confiate in bucatele.

Puneti o lingura de pesto rosu si o lingura de branza pe fiecare tortilla.

Dati un tur de piper, puneti sare daca branza nu este sarata.

Puneti deasupra 1/2 felie de jambon si lamele de ardei.

Rulati si dati la rece timp de 30 minute- se vor taia mai bine si usor.

Taiati inainte de a servi.

Mentineti cu scobitori si decorati cu bucatele de rosii confiate.

Bun snack !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv wrap/snack" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca de dovlecei cu branza si hering

Postat de rocsi_1612

Budinca de dovlecei cu branza si hering

Spalam dovleceii, ii dam pe razatoarea mare si ii punem intr-o sita la scurs. Ceapa o curatam, o tocam marunt. Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam. Casul il dam pe razatoarea...

Citeste continuarea

Tarta rustica

Postat de mirela0911

Tarta rustica

Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se amesteca. Se pune untura, oul batut si laptele caldut cate putin pentru a se putea framanta, pana se obtine un aluat omogen,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2018, 11:51
la 07.10.2018, 12:07
la 07.10.2018, 12:39
Grozava idee!
la 07.10.2018, 12:47
O idee excelentă! Îmi place...!
la 07.10.2018, 14:42

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking