Aperitiv wrap/snack

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
7 Oct 2018 | 2467 vizualizari
Aperitiv wrap/snack

O reteta usoara de facut, va place foarte mult, incercati 😊. https://www.blogulluicatalina.com/2018/07/wrapsnack-aperitiv.html

Ingrediente

  • 4 foi de tortilla (cumparate sau de casa )
  • 125 g de brânză pentru tartinat
  • 100 g de pesto rosu
  • 2 felii fine de jambon
  • 1/2 ardei rosu si 1/2 ardei verde
  • 4 felii de rosie confiata in ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Coaceti cele 4 tortilla daca le-ati facut de casa (reteta aici) sau incalziti-le daca sunt cumparate.

Lasati-le sa se raceasca usor.

Taiati ardeii in lamele si rosiile confiate in bucatele.

Puneti o lingura de pesto rosu si o lingura de branza pe fiecare tortilla.

Dati un tur de piper, puneti sare daca branza nu este sarata.

Puneti deasupra 1/2 felie de jambon si lamele de ardei.

Rulati si dati la rece timp de 30 minute- se vor taia mai bine si usor.

Taiati inainte de a servi.

Mentineti cu scobitori si decorati cu bucatele de rosii confiate.

Bun snack !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv wrap/snack" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu spanac, urda si crema de branza

Postat de rocsi_1612

Placinta cu spanac, urda si crema de branza

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, adaugam sarea, drojdia uscata si amestecam cu o lingura. Turnam apa calduta, framantam pana toate ingredientele sunt bine incorporate.  La final adaugam...

Citeste continuarea

Pachetele umplute cu carne si legume

Postat de mirela0911

Pachetele umplute cu carne si legume

Se prepara maiaua din putina apa calduta amestecata cu 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia proaspata. Se lasa deoparte pana se activeaza drojdia, timp de 10-15 minute. Se cerne faina intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2018, 11:51
la 07.10.2018, 12:07
la 07.10.2018, 12:39
Grozava idee!
la 07.10.2018, 12:47
O idee excelentă! Îmi place...!
la 07.10.2018, 14:42

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking