Ingrediente
- cantitati variabile in functie de cati invitati aveti
- Platou cu
- salam de sibiu
- ghiudem
- cascaval
- mini aperitive cu sunca sisi si cas dulce
- sunculita afumata
- sunculita cu boia dulce
- branza cu mucegai
- oua umplute
- salata icre
- aperitiv cu foitaj si cabanos
- aperitiv cu foitaj, carne si cas dulce
- gogosele din carne tocata
- gogosele cu branza de oaie si cartof fiert
- macrou afumat
- toba de casa
- lebar de casa
- rulada de carne
- masline
- salata beof
- piftie de porc
- ceapa verde
- castraveti
- ardei gras
- rosii chery
Mod de preparare
Toate acestea necesita nu neaparat o tehnica de pregatire, tot ce am avut eu pe masa, mai putin salam, cascaval, sunca sisi si branza, restul sunt pregatite de mine.Iti trebuie vointa, placere si poti sa faci asezi o masa diversificata si bogata. Poate va ajuta s ava inspirati....
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|