Aperitive crochete din cartofi şi branza telemea

Postat de botcrina in Aperitive / Garnituri
19 Iul 2015 | 21558 vizualizari
Aperitive crochete din cartofi şi branza telemea

Sunt foarte gustoase şi săţioase!

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 6 ouă
  • 250 g brânză telemea
  • 1 legătură pătrunjel
  • 200 g pesmet
  • 100 g făină
  • sare
  • piper 
  • 200 ml ulei

Mod de preparare

Spălăm cartofii şi îi punem la fiert în apă cu sare.

Răzuim brânza pe răzătoarea cea mare.

Când au fiert cartofii îi scurgem de apă şi îi lasăm la răcit.

Răzuim cartofii de asemenea  pe răzătoarea cea mare, apoi adaugăm brânza, 3 ouă, pătrunjelul tocat mărunt, sarea şi piperul după gust.

Amestecăm până obţinem un aluat omogen.

Separat punem pe o farfurie făina iar pe altă farfurie pesmetul.

Într-un bol batem restul de 3 ouă.

Modelăm cu mâna biluţe din compoziţia de mai sus, pe care apoi le trecem prin făină, ou bătut şi în final prin pesmet.

Încingem uleiul şi prăjm crochetele.

Scoatem crochetele pe un şervet absorbant, pentru a absorbi surplusul de ulei.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive crochete din cartofi şi branza telemea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecel cu mar pane

Postat de ctlina

Dovlecel cu mar pane

Intr-un castron punem faina cu praful de copt, sarea si boia de ardei dulce. Se adauga alternand uleiul, apa, amestecand in continuare. Mixati albusurile cu un praf de sare, pana se vor tine...

Citeste continuarea

Rulada din foietaj cu omleta si carnati

Postat de merisor67

Rulada din foietaj cu omleta si carnati

Dezghetam aluatul de foietaj la temperatura camerei. Intre timp prajim carnatii in putin ulei, intorcandu-i de pe o parte pe alta sa se rumeneasca frumos. Nu ii prajim mult sa se usuce, doar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2015, 17:34
ce bune or fi
la 19.07.2015, 17:49
Ce bine arata !!!
la 19.07.2015, 18:26
bune
la 19.07.2015, 18:29
la 19.07.2015, 18:43
bune, bune!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking