Aperitive cu branza

Postat de Antonia in Aperitive / Garnituri
14 Oct 2011 | 5990 vizualizari

Mama pregatea in copilarie pasta cu branza, boia si seminte de chimen pentru tartine (foarte gustoasa). Pornind de la aceasta idee (excelenta de altfel pentru tartine servite la micul dejun), am pregatit pe post de aperitive aceste mici sfere cu branza si patrunjel.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 14.10.2011, 16:41
Bine ai venit la noi!
la 14.10.2011, 16:45
foarte bune!bine ai venit in gasca bucatarasilor
la 14.10.2011, 16:52
bun venit
la 14.10.2011, 16:54
bune bune
la 14.10.2011, 17:18
Bun venit!
la 14.10.2011, 17:27
bun venit
la 14.10.2011, 17:36
ce bine arata
la 14.10.2011, 17:52
Va multumesc pentru prietenia voastra!
la 14.10.2011, 18:27
Bine ai venit!!!arata grozav bilutele
la 14.10.2011, 18:28
Iar ati dat iama la bilute?
la 14.10.2011, 18:29
Cris doar gandeste-te putin daca Antonia ar fi fost baiat ce ar fi intampinat astazi...
la 14.10.2011, 18:30
ceva asemanator cu Michael si apoi de exempluAndrea este nume si de baiat in Italia sau un actor aici in Germania se numeste Maria
la 14.10.2011, 18:32
da da in Germania si Austria se obisnuieste Maria si un von....daca imi amintesc bine
la 14.10.2011, 18:33
daca nu-i baiat...macar niste bilute sa fie!
la 14.10.2011, 18:34
De exemplu von Guldenburgs,iti mai amintesti de acest serial din anii ´90?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking