Ingrediente
- 180 g branza de vaca
- 30 g unt (la temperatura camerei - moale insa nu topit)
- 1 lingurita smantana
- boia de ardei dulce
- piper alb
- sare de mare fin macinata
- 4 1/2 lingurite frunze de patrunjel maruntite
Mod de preparare
Se amesteca intr-un bol branza de vaca, untul si smantana cu ajutorul unei linguri din lemn, pana la obtinerea unui amestec omogen.
Se condimenteaza amestecul cu sare, piper alb, boia de ardei dulce (dupa gust) si 1/2 lingurita frunze de patrunjel maruntite. Se amesteca toate ingredientele cu ajutorul unei linguri din lemn, pana la omogenizarea compozitiei.
Din amestecul obtinut se modeleaza mici sfere (cu diametrul dorit) care apoi se tapeteaza cu frunze de patrunjel maruntite (rostogoliti usor sferele cu branza prin frunzele de patrunjel maruntite asezate pe o farfurie).
Se pastreaza la frigider aproximativ 20 - 30 de minute inainte de a fi servite.
Va doresc zile frumoase alaturi de cei dragi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|