Aperitiv colorat

Postat de danielaR in Aperitive / Garnituri
9 Sep 2013 | 3370 vizualizari
Aperitiv colorat

va las sa va ploua in gura :))

Ingrediente

pt salata:

  • 4-5 morcovi mari
  • 3 ardei paprika mix
  • dressing de salata
  • sare

pt blatul verde:

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 6 linguri faina
  • praf de copt
  • 6 linguri spanac
  • sare

pt umplutura blatului verde:

  • 250 gr branza de vaca
  • 150gr branza de oi
  • 3 linguri smantana
  • o conserva de ciuperci
  • marar tocat

Mod de preparare

Facem prima data blatul verde.Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le amestecam cu ulei si adaugam spanacul.Punem si smantana,faina si praful de copt.

Batem albusurile spuma dupa care le adaugam peste compozitia cu spanac dar avem grija sa amestecam cu lingura de lemn

Intindem aluatul in tava si dam la cuptor 15-20 min avand grija sa nu se rumeneasca blatul.Il lasam doar atat cat sa se intareasca.Scoatem blatul il lasam la racit iar apoi il taiem in 3 fasii egale 

Pregatim umplutura pt blat.Facem o crema din branza amestecand ambele feluri de branza si adaugam si smantana si sarea.Ciupercile le scurgem de zeama si le taiem cat mai marunt.Le adaugam in crema de branza.

Curatam morcovii.Il dam pe razatoarea mica.Punem razatura intr-un bol.Adaugam sos de salata si sare.

Ardeii ii taiem in jumatati si ii umplem cu salata de morcov

Umplem si blatul de spanac cu crema de branza.Blat-crema-blat crema-blat

Ca decor am folosit ketchup si sos tartar

E un aperitiv sanatos si delicios!Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv colorat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta cu branza sarata

Postat de Constelatialeu

Aperitiv placinta cu branza sarata

Intr-un bol am cernut faina, in mijloc am pus drojdia uscata si zaharul, am presarat sarea pe margini si am adaugat apa calduta, putin cate putin si am inceput sa amestec cu mana, pana am obtinut...

Citeste continuarea

Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui

Postat de Constelatialeu

Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui

Mai intai am pus la fiert ficatul, inimile si pipotele, ficatul l-am fiert separat pentru ca se fierbe mai repede.Dupa ce au fiert maruntaiele le-am taiat cubulete mici. Ciupercile le-am curatat,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2013, 11:49
A fi bune acum vreo 2 aperitive
la 09.09.2013, 11:52
Eu nu-s de acord cu Cristina, aş zice chiar 4 aperitive, ca pentru oameni sănătoşi.
la 09.09.2013, 11:54
hai 6
la 09.09.2013, 11:59
la 09.09.2013, 12:18

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking