Ingrediente
Aluat
- 350g faina
- 400ml lapte
- 400ml bere
- 3oua
- 2linguri ulei
- sare
Umplutura1
- 1ceasca spanac congelat (2-3 cuburi)
- 1catel de usturoi
- 1lingurita cu unt
- 2linguri parmezan
- 1cabanos
Umplutura2
- 4ciuperci
- 1catel de usturoi
- 1lingurita unt
- 2linguri parmezan
- 1/2ardei gras rosu
- In plus
- rosii cherry
- masline fara samburi
- frunze de ceapa verde
- ardei gras colorat
Mod de preparare
1-In tigaia cu unt calim spanacul taiat daca nu este impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt;dupa ce nu mai lasa apa,dam deoparte si adaugam parmezanul,amestecam repede si umplem clatita apoi rulam impreuna cu cabanosul pus deasupra;punem clatita rulata pe o folie alimentara,o rulam din nou strans si dam la rece.
2-In tigaia cu unt calim ciupercile taiate cubulete foarte mici impreuna cu usturoiul de asemenea taiat;dupa ce s-a evaporat apa lasata de ciuperci,dam deoparte si adaugam parmezanul,amestecam si umplem clatita,deasupra punem suvite de ardei rosu,rulam si la fel punem pe folie alimentara
Dupa 2h,taiem rulourile in bucati late de 2degete iar in bete de frigarui mici sau taiate,punem 1/2rosie,o felie mica de ardei apoi bucata de clatita;pe alt bat punem o maslina si ardei si clatita
Pe farfurie punem frigaruile intercalate si ornate
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu clatite sarate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|