Aperitive cu clatite sarate

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
31 Mar 2013 | 8252 vizualizari
Aperitive cu clatite sarate

Mi-au ramas clatite de la tort si am facut ce se vede, dar pentru cine doreste,mai repet reteta de la Clatitele cu bere care se potriveste pentru ce avem aici.

Ingrediente

Aluat

  • 350g faina
  • 400ml lapte
  • 400ml bere
  • 3oua
  • 2linguri ulei
  • sare

Umplutura1

  • 1ceasca spanac congelat (2-3 cuburi)
  • 1catel de usturoi
  • 1lingurita cu unt
  • 2linguri parmezan
  • 1cabanos

Umplutura2

  • 4ciuperci
  • 1catel de usturoi
  • 1lingurita unt
  • 2linguri parmezan
  • 1/2ardei gras rosu
  • In plus
  • rosii cherry
  • masline fara samburi
  • frunze de ceapa verde
  • ardei gras colorat

Mod de preparare

1-In tigaia cu unt calim spanacul taiat daca nu este impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt;dupa ce nu mai lasa apa,dam deoparte si adaugam parmezanul,amestecam repede si umplem clatita apoi rulam impreuna cu cabanosul pus deasupra;punem clatita rulata pe o folie alimentara,o rulam din nou strans si dam la rece.

2-In tigaia cu unt calim ciupercile taiate cubulete foarte mici impreuna cu usturoiul de asemenea taiat;dupa ce s-a evaporat apa lasata de ciuperci,dam deoparte si adaugam parmezanul,amestecam si umplem clatita,deasupra punem suvite de ardei rosu,rulam si la fel punem pe folie alimentara

Dupa 2h,taiem rulourile in bucati late de 2degete iar in bete de frigarui mici sau taiate,punem 1/2rosie,o felie mica de ardei apoi bucata de clatita;pe alt bat punem o maslina si ardei si clatita

Pe farfurie punem frigaruile intercalate si ornate

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu clatite sarate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Postat de simona72

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Pt blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma si se tin bine pe paletele mixerului, adaugam galbenusurile si uleiul in fir subtire in timp ce...

Citeste continuarea

Placinta melc cu branza si ceapa verde

Postat de mirela0911

Placinta melc cu branza si ceapa verde

Se poate prepara aluatul la mixer sau, daca nu aveti, se poate framanta cu mana. Un bolul mixerului se pune faina cernuta si se adauga sarea. Se incalzesc 150 ml apa si se amesteca cu 1 lgt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2013, 09:25
foarte bune, place!!!
la 31.03.2013, 09:28
Bune si de efect pa platou de sarbatori!
la 31.03.2013, 09:48
Arata foarte bine
la 31.03.2013, 10:37
cat de frumos arata! bv bv
la 31.03.2013, 10:47
super idee! am salvat si eu reteta...

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking