Ingrediente
- 200 gr cascaval Cheddar
- 200 gr cascaval Mozzarella
- 200 gr Struguri
- 200 gr mini mozzarella proaspata
- 00 gr miniardei umpluti cu fetta
- 200 gr salam de casa
- 200 gr jambon crud -uscat de casa
- 200 gr masline
- 200 gr rosii cherry divers colorate
- 20 buc chiftelute in covrigei , reteta aici https://www.bucataras.ro/retete/chiftelutele-nadiei-chifteluten-covrigei-92199.html
- 2 linguri mix susan negru cu alb
- 2 ardei iuti
- salata verde
Aveti nevoie de mini-frigarui ornamentale +o bucatica cat o palma de scartz[ polistiren]imbracata in folie de aluminiu , care va folosi drept suport stabil pentru frigaruile cu struguri si cascaval .
Mod de preparare
- Feliati salamul .Aceasta dupa ce l-ati curatat de membrana .
- Taiati marunt jambonuul .
- Spalati legumele si fructele.
- Bilutele de mozzarella se scot din saramura si se rostogolesc prin mixul de seminte .
- Scurgeti maslinele din saramura .
- Taiati rondele ardeiul iute .
- Jumatate din cascavaluri se taie mici baghete care se vor aranja pe platou .
- Cealalta jumatate din cascavaluri se taie cuburi si se infing intercalat cu struguri .
- Pentru stabilitate infingeti aceste frigarui in bucata de scartz imbracata in staniol sau foaie de aluminiu .
- Aranjati toate ingredientele frumos pe un platou mare .
Pofta mare !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|