Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
27 Noi 2017 | 6724 vizualizari
Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei

tarte si placinte rumenite si iscusite Folosind această umplutură delicioasă și foi de plăcinte, puteți pregăti mici plăcințele. De această dată, eu am optat pentru rulouri, pentru că mi s-au părut mai interesante.

Ingrediente

  • 250 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapă
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 legătură pătrunjel
  • 6-8 foi de plăcintă
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 1 gălbenuș + 2 linguri lapte
  • semințe de susan

Mod de preparare

Ciupercile curățate și spălate, le tai felii și le pui la fiert în apă cu puțină sare, pentru 5 minute. Le scurgi bine de apă și le mărunțești cu ajutorul blenderului.

În 50 g unt topit călești ceapa tocată, apoi adaugi ciupercile mărunțite, ardeiul spălat și tăiat cubulețe, sare și piper după gust. Lași să se pătrundă gusturile și adaugi pătrunjelul spălat și tocat mărunt, omogenizezi și lași să se răcească compoziția.

Topești celelalte 50 g unt și apoi, cu pensula, ungi foile de plăcintă tăiate dreptunghiuri.

Pe două dreptunghiuri pui 1-2 linguri de compoziție, o rulezi și o așezi în tava tapetată cu hârtie de copt. După ce faci toate rulourile, le ungi cu gălbenuș amestecat cu lapte și presari semințele de susan. Le coci 15 minute la foc mediu.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Aperitiv tarta cu branza si carnati

Intr-un bol se pune faina si sarea si bicarbonatul. Untul se taie in bucatele mici si se framanta cu varful degetelor impreuna cu faina pana se obtine un aluat nisipos. Se adaua apa rece si se...

Citeste continuarea

Rulouri hot-dog

Postat de Pungasa_Rogue

Rulouri hot-dog

Se amesteca faina cu drojdia si se lasa 10-15 minute deoparte. Dupa aceea, se adauga un praf de sare, uleiul si laptele caldut si se framanta totul, formand o bila nelipicioasa de aluat. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2017, 17:07
la 27.11.2017, 17:14
Ce bine arata!
la 27.11.2017, 17:35
Foarte bune!
la 27.11.2017, 17:50
Ce-mi plac!
la 27.11.2017, 18:39

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking