Aperitive / Garnituri

Ciuperci umplute cu Camembert si cabanos

Postat de mihaelar63

Ciupercile se spala si se curata. Coditele din ciuperci se scot si se toaca. Cabanosul se taie rondele. Palariutele de ciuperci se sareaza, se condimenteaza cu piper si oregano....

Citeste continuarea

Mamaliga in straturi cu branza si oua

Postat de katty

Punem la fiert apa. Cand clocoteste adaugam sarea si malaiul in ploaie, amestecand continuu. Fierbem 10 minute o mamaliga mai moale. Ungem  bine cu unt un vas care poate merge la cuptor....

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu unt si untura

Postat de Constelatialeu

Pentru ca untul si untura erau ''beton'' de la frigider, le-am dat pe razatoare, la fel si branza am ras-o, toate pe razatoarea mica.Am pus toate ingredientele intr-un castron, adica, untul,...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu untura si unt

Postat de katty

Intr-un castron punem untura, untul, branza rasa, sarea si iaurtul. Mixam bine. Adaugam faina si framantam un aluat nelipicios pe care  il strangem intr-o bila, il acoperim cu folie de...

Citeste continuarea

Aperitiv friganele cu ceapa verde

Postat de sufletista

Intr-un bol batem ouale cu sare si iaurtul pana ce se omogenizeaza. Adaugam faina,piper dupa gust si amestecam pana ce se omogenizeaza. Adaugam mozzarela data prin razatoarea,ceapa verde...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

Postat de oanapl

Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie...

Citeste continuarea

Waffe aperitiv cu masline

Postat de sufletista

Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul si devine o spuma densa. Galbenusurile le amestecam cu apa,laptele si untul topit,adaugam faina amestecata cu...

Citeste continuarea

Aperitiv chec sarat

Postat de trifadalia

Ceapa se curata de coaja, apoi se taie marunt si se pune la calit in putin ulei ( 2 linguri) cu un varf de sare. Se caleste pana devine moale si dulce si sticloasa. Ea va da checului o aroma...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele

Postat de Xandrinne

Am cernut făina, împreună cu sarea și praful de copt, apoi am amestecat-o cu untul rece, cu ajutorul unui mixer, până am obținut un aluat nisipos. Am adăugat oul și...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu zucchini si branza

Postat de oanapl

Pentru aluat, se amestecă toate ingredientele si se frământă un aluat care se lasă la frigider cel puțin o oră (învelit în folie alimentară). Între timp se...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking