Arancini

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
27 Aug 2015 | 5343 vizualizari

Una dintre cele mai cunoscute retete din Sicilia (Italia), arancini sunt mici '' bile'' de orez de obicei umplute, care iau aceasta denumire datorita culorii portocalii ... Reteta clasica presupune o umplutura cu ragu insa cu trecerea timpului au fost create peste 100 de retete de arancini cu diferite umpluturi. In reteta siciliana se foloseste orez cu sofran... si cum am pregatit deja acest orez si a ramas, am profitat de ocazie si am preparat acesti arancini .... trebuie putina rabdare dar merita! Sunt deliciosi !

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 27.08.2015, 17:47
la 27.08.2015, 17:50
la 27.08.2015, 18:03
Am tot văzut zilele astea pe FB, mi-a rămas ceva orez de la mâncarea chinezească, așa că la fix vine rețeta ta Mâine îi vin de hac
la 27.08.2015, 18:07
Cris ... noua ne-au placut tare mult
la 27.08.2015, 18:07
In plus umplutura poate fi schimbata dupa gustul vostru
la 27.08.2015, 18:43
la 27.08.2015, 19:01
Daaaa, prima oară am făcut fără umplutură Mâine prestez o nouă rețetă, cu umplutură de data aceasta
la 27.08.2015, 19:43
Bune
la 27.08.2015, 20:13
la 27.08.2015, 20:54
Interesanta reteta ta!
la 27.08.2015, 21:06
Mokuska
la 27.08.2015, 21:06
Cris
la 27.08.2015, 21:06
Bya
la 27.08.2015, 21:07
Motan
la 27.08.2015, 21:07
Rocsi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking