Arancini

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
27 Aug 2015 | 5343 vizualizari

Una dintre cele mai cunoscute retete din Sicilia (Italia), arancini sunt mici '' bile'' de orez de obicei umplute, care iau aceasta denumire datorita culorii portocalii ... Reteta clasica presupune o umplutura cu ragu insa cu trecerea timpului au fost create peste 100 de retete de arancini cu diferite umpluturi. In reteta siciliana se foloseste orez cu sofran... si cum am pregatit deja acest orez si a ramas, am profitat de ocazie si am preparat acesti arancini .... trebuie putina rabdare dar merita! Sunt deliciosi !

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 27.08.2015, 21:10
superrrrrrrrrrr bun
la 27.08.2015, 21:13
la 28.08.2015, 08:51
buuune
la 28.08.2015, 09:02
Cred ca sunt o bunatate!
la 28.08.2015, 09:05
Interesant
la 28.08.2015, 09:05
Ksenya
la 28.08.2015, 09:05
Gicuta ... tare bune
la 28.08.2015, 09:05
Dantes
la 28.08.2015, 09:58
la 28.08.2015, 12:10
Andra
la 28.08.2015, 12:58
De cand tot vreau sa incerc... Super reteta!
la 28.08.2015, 15:18
Adriana...sunt tare buni
la 28.08.2015, 20:27
Și totuși, doar mâine le vine rândul )
la 28.08.2015, 21:36
Cris
la 29.08.2015, 21:04
o bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking